Live

ZU IS YOU

VIDEO | Urmărește LIVE #MuzicaAia din Grădina Urbană Herăstrău

VIDEO | Urmărește LIVE #MuzicaAia din Grădina Urbană Herăstrău

Vineri, 13, nu e o zi cu ghinion! E o zi cu muzică on & on!


Am început de dimineață, cu #Muzica Aia și continuăm în Grădina Urbană Herăstrău. E primul eveniment cu #MuzicaAia în aer liber, așa că hai să-l petrecem împreună!
#MuzicaAia a fost terapia cu care am tratat pandemia, atunci când nu ne puteam strânge mâinile, dar ne puteam apropia inimile. Și acum uite că le putem face pe ambele!

Sute de fani ZU s-au strâns la Grădina Urbană Herăstrău să se bucure de #MuzicaAia.
Morar, Buzdugan și Emma s-au urcat pe scenă și sunt ready pentru cel mai tare party! Li se alatură DJ Project, Viorica, Ioniță & Taraful din Clejani si DJ Minu.
 
Hai să ne unim într-o simțire și să strigăm cât putem de tare „Forza România”!  „Forza ZU"!
 
Urmărește LIVE #MuzicaAia!

 


Credeai că am terminat? Păi nu știi că la ZU nu doarme nimeni? Continuăm până târziu în noapte cu #MuzicaAia tare în difuzoare.
Pe scenă au urcat și DJ Project care ne-au adus nostalgia anilor 2000 cu ZUper piesele lor. 
 
E cod roșu de distracție și voie bună în mijlocul parcului Herăstrău. Rămâneți aproape pentru că Viorica și Ioniță din Clejani au pregătit un show de zile mari, live, aici în Grădina Urbană Herăstrău!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate