Live

ZU IS YOU

Video: Prima zi în RADIOAVENTURA

Video: Prima zi în RADIOAVENTURA
ZU face vara asta ce n-a avut nimeni curaj: radio din autorulotă, în fiecare dimineață, live din alt oraș.

După „Mișcarea ZU. Mișcarea pentru Mișcare”, după episoade întregi de #MuzicaAia, după Revelionul ZU, iată că a venit vremea ca cel mai iubit radio să ajungă acolo unde îi este locul, printre oamenii lui. 

„Ne-a fost foarte dor de voi, ne-a fost dor să ne vedem pe bune. Am făcut-o la `Mișcarea pentru Mișcare, la Baia Mare`, însă călătoria ZU merge mai departe si pentru a ne vedea din nou cu voi, după atâtea revelioane online, după atâta #MuzicaAia live pe Facebook, cel mai bine cred că este să ieșim din studioul de radio, dar fără să renunțăm la radio. Practic luăm radioul cu noi și-l ducem în toată România.”, a declarat Mihai Morar.

Ieri, după ora 16:00, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea au pornit în aventura „verii lor”. 

Asta-i RADIOAVENTURA. 2 săptămâni, 3000 de kilometri. Live 24 din 24 pe radiozu.ro. Asteaptă-ne! Autorulota ZU vine la tine! 
 
 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate