Live

ZU IS YOU

VIDEO: DJ-ii ZU au pornit în viteză cel mai tare concurs al toamnei

VIDEO: DJ-ii ZU au pornit în viteză cel mai tare concurs al toamnei
Astăzi, 16 septembrie, am dat START noului sezon de radio.

11 ani de NR.1 și premii de la DJ-ii ZU au fost anunțate în cadrul unui eveniment care „s-a plimbat pe patru roți" pe #StrăziledinBucurești.
 
În Morning ZU, Buzdu, Morar și Emma și-au anunțat revenirea din vacanță, în timp ce 7 dintre DJ-ii Radio ZU s-au aflat în mijlocul traficului, în 7 mașinuțe Hot Rod Fun.
 
Toată aventura a început în Piața Victoriei, punctul 0 al plecării. De acolo, Adi Mihăilă, Cristian Păun, Emil Ciucur, Cosmin Cojocaru, Raluca Benavides, Adrian Lup și Raluca Leahu au plecat spre Radio ZU, unde au fost invitații speciali ai lui Buzdu, Morar și Emma.

Spectacolul pe patru roți s-a văzut LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, s-a auzit în difuzoare și s-a simțit în traficul bucureștean.



Ajunsă în studioul Morning ZU, întreaga echipă a dezvăluit super detalii despre noul sezon.

Iar prima surpriză a fost campania aniversară „Ești ZU de 11 ani".

În septembrie, sărbătorim cu cele mai tari premii! Pentru a îți arăta că ne pasă de faptul că ești alături de noi de atâția ani, DJ-ii ZU fac cinste.

Stai cu ochii și urechile pe ZU pentru că MIHAI MORAR a pregătit 11 hanorace ediție limitată NotRainProof by Styland, DANIEL BUZDUGAN are de dat 11 trotinete electrice Booster Plus S prin E-TWOW.

EMMA – 11 premii NESCAFÉ Dolce Gusto Espressor și 5 cutii de cafea capsule, în timp ce ADI MIHĂILĂ are pregătite 11 tatuaje care vor fi realizate de Next Level Tattoo.

POPESCU și FLICK te trimit în vacanță, fii pregătit să câștigi unul dintre cele 11 City break-uri în 5 orașe din Europa (Milano, Praga, Istanbul, Viena, Budapesta) prin Direct Booking, în timp ce CRISTIAN PĂUN are 11 vouchere FootShop în valoare de 1000 lei fiecare.
 
De la RALUCA BENAVIDES așteaptă-te să câștigi unul dintre cele 11 vouchere Reserved în valoare de 700 lei fiecare.
 
ADRIAN LUP ți-a pregătit 11 seturi fotolii puf Nirvana Hobbit ZU Edition prin PufRelax, în timp ce RALUCA LEAHU, EMIL CIUCUR și COSMIN COJOCARU au pentru tine 11 căști wireless Hi-Fi Elari NanoPods Sport Black.
 
Stai ZUper aproape!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate