Live

ZU IS YOU

VIDEO: Cea mai „forță” gașcă în Trenul Forza ZU by Telekom

VIDEO: Cea  mai „forță” gașcă în Trenul Forza ZU by Telekom
Club pe roți, studio de radio în mișcare, scenă pe șine... spune-i cum vrei Trenului Forza ZU powered by Telekom. Cu doar o zi înainte de cel mai mare concert din România, Buzdu și Morar au transmis primul matinal de radio dintr-un tren în mișcare.

Alături de ei au fost What's Up, Popescu și Flick, cei mai tari vloggeri din țară și o gașcă veselă de ascultători fideli ZU care au avut parte de un super party. Norocoșii ascultători au fost duși în Constanța în cel mai tare mod. Aici vor avea parte de tratament VIP la cel mai mare concert din România. 

VEZI TOATĂ DISTRACȚIA ÎN CLIPURILE DE MAI JOS ȘI O GALERIE FOTO TARE DE TOT PE FACEBOOK.

Trenul pleacă din Gara de Nord, direcția Constanța. Începe starea de bine. 



Toată lumea se distrează pe #MuzicaAia bună pentru drumul până la mare



What's Up este cel mai tare party starter. Uite aici ce ce show a făcut!



HAI ȘI TU LA FORZA ZU! A mai rămas o zi. Constanța, Plaja Modern, ora 16:00, intrare liberă. Vezi AICI lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate