Live

ZU IS YOU

Video: A 5-a zi în RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU

Video: A 5-a zi în RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU
Turul României cu autorulota ZU își dorește să arate „cât de faină este România”. În cei aproximativ 1500 de kilometri parcurși până acum, frumoșii nebuni de la ZU au avut ocazia să spună povești oamenilor, dar să și experimenteze întâlniri cu oameni poveste.

Ziua 5 din RADIOAVENTURA, Buzdu, Morar, Emma și Tea au instalat studioul Morning ZU în zona Cluj Arena, locație legendară pentru Cluj Napoca. 
S-a cântat imnul Universității Cluj, s-a mâncat pită cu unsoare și s-a lăsat cu #PieleDeGăină. Aurel Tămaș și fiul lui, Antoniu, i-au vizitat pe Buzdu, Emma, Morar și Tea. Voie bună și amintiri care vor rămâne vii pentru totdeauna. 

Fetele și băieții de la ZU au făcut un popas, unul neconvențional, într-un loc atât de departe de civilizație și totuși atât de aproape de originea ei.

„Vă îmbrățișăm de departe, de la stână lui Bențan - Valea Drăganului jud. Cluj, la granița cu jud. Bihor. Încercați să descoperiți România aia nepromovată, pentru că aceea e România adevărată, România de suflet! Ieșiți de pe drumurile naționale și de pe autostrăzi și luați-o pe unde vă trage inima!”, a fost mesajul pe care a vrut să-l transmită Daniel Buzdugan de acolo de sus, din creierii munților, de lângă baciul Aurel, ciobanul satului.
 
„Într-o zonă greu de ajuns, baciul Aurel răspunde soției : “îs la Radio ZU pe deal..” și nu e banc: e realitatea frumoasă pe care o simțim de când am plecat în RADIOAVENTURA. Îmi amintesc că m-a întrebat cineva odată “unde văd eu radioul”. Recunosc, habar n-am avut ce să-i răspund. Până azi. L-am auzit pe baciu Aurel și am simțit. Poți fi peste tot, dacă ai inima cu tine.”, își amintește cu drag Emma de la ZU.

De la Cluj-Napoca la Oradea. A 5-a zi în Radioaventura, turul României cu autorulota ZU


 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate