Live

ZU IS YOU

Unde se va filma următorul sezon America Express. Producătorii Mona Segall și Robert Lionte ne spun ce țări sunt în discuție

Unde se va filma următorul sezon America Express. Producătorii Mona Segall și Robert Lionte ne spun ce țări sunt în discuție

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii celor mai bune reality show-uri din România, au venit la Fain & Simplu Podcast și i-au spus lui Mihai Morar secrete din culisele emisiunilor de succes, cum e America Express.


În acest nou episod de Fain & Simpu, am aflat cum arată cu adevărat realitatea din spatele camerelor de filmat. Mona Segall și Robert Lionte au mărturisit ce sacrificii au făcut pentru a-și urma pasiunea și a da tot ceea ce e mai bun pentru a realiza producții de succes.

Unde va avea loc următorul sezon din America Express?


Următorul sezon se va numi tot America Express, iar cei doi producători ne-au dezvăluit și numele țărilor unde se va desfășura competiția. 

„S-ar putea să se schimbe, dar deocamdată avem pe listă: Columbia, Ecuador și Argentina.”, au spus Mona Segall și Robert Lionte la Fain & Simplu.

Cum arată o zi normală în America Express, cât costă cel mai scump show din România și care sunt secretele unei producții de succes descoperi la cel mai nou episod Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate