Live

ZU IS YOU

Turul României cu Porsche Boxster. Roxana Ciuhulescu la volan. Jurnal de bord

Turul României cu Porsche Boxster. Roxana Ciuhulescu la volan. Jurnal de bord


Turul țării cu Porsche Boxster continuă și în această săptămână. Fii pe fază! La volan este Roxana Ciuhulescu. În dreapta Sebastian Coțofană. Cei doi ar putea să ajungă cu marele premiu al României chiar în orașul tău. Ascultă ZU și ai șansa să câștigi câștigi o cheie care pe 16 decembrie te poate face proprietarul mașinii.

TURUL ROMÂNIEI CU PORSCHE BOXSTER. SĂPTĂMÂNA 2. JURNAL DE BORD.

Ziua 1. 

17:08. Echipa ZU a plecat din Rm. Vâlcea, dar s-au întors după telefonul lui Sebastian. L-a uitat într-un restaurant. Acum sunt în drum către alt oraș.
Download


14:33. Porsche-ul ajunge în Rm. Vâlcea.




12:37. Final de aroganță. Hai, România!
Download





12:20. Roxana, Sebastian și Porsche-ul ajung în Pitești. Acolo se întâlnesc cu Vali Porcișteanu, pilotul care a condus mașINNA săptămâna trecută. Împreună cu Adi Mihăilă dau stau startul unei aroganțe.
Download





9:54. Porsche-ul pleacă la drum.

9:30. Bagajul Roxanei Ciuhulescu intră (în sfârșit) în porbagajul mașinii.




9:11. Roxana Ciuhulescu vine în studioul ZU. Buzdugan și Morar îi dau cheia de la Porsche.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate