Live

ZU IS YOU

TU EȘTI ZU. De 6 ani, împreună suntem numărul 1

TU EȘTI ZU. De 6 ani, împreună suntem numărul 1

Fenomenul ZU crește în România. Și crește! Și crește! Avem cea mai mare audiență înregistrată în cei 6 ani de când ne cunoaștem. Datele sunt confirmate de către cel mai recent studiu de audiență radio realizat de către  IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL.
 
Îți mulțumim că ești ZU în fiecare zi și îți mulțumim că le-ai arătat și altora cât de tare e să intri în jocul nostru. ZU EȘTI TU. Împreună suntem numărul 1.
 
Radio ZU deține o cotă de piață de 13,6% și reprezintă prima alegere a 282.300 de ascultători. Echipa ZU a cucerit încă 25.900 de oameni față de primul val de măsurători al acestui an. În orașe, radioul este ascultat de 1.266.900 de români – cu 113.300 mai mult față de începutul lui 2014 – și deține o cotă de piață de 9,4%. În toată România, ZU se situează pe al treilea loc în topul radiourilor cu un total de 1.885.000 de ascultători zilnici și o cotă de piață de 9,1% – cu 248.100 față de valul anterior.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate