Live

ZU IS YOU

Torpedoul lui Morar: Nonis G - Mama (Puterea Pământului)

Torpedoul lui Morar: Nonis G - Mama (Puterea Pământului)
Cea mai recentă piesă adăugată în Torpedoul lui Morar este despre cea mai grea și cea mai frumoasă meserie din lume. Este vorba despre „meseria” de mamă. Mihai Morar îți prezintă un cântec cu un mesaj pe care nu ai cum să îl ignori. Ascultă și dacă simți nevoia să îți suni mama, atunci fă-o!



Uite ce spun Nonis G despre „Mama (Puterea Pământului)”: Orice om își dorește să lase ceva în urma sa. Nu puteam trece pe aici fără să spun despre „Fereastra mea către Dumnezeu", fără să spun ceva despre „Icoana mea". E despre SIMȚIRE și, atât de UNIVERSAL, despre fiecare dintre noi. Poate că sentimentul care ne unește pe toți, mai mult decât orice altceva. Te iubesc MAMĂ. Bless!

Vrei să vezi ce mai e nou la Morar în Torpedou? Avem playlist-ul întreg. Poți îl accesezi cu un click AICI sau căutând „Torpedoul lui Morar” pe YouTube.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate