Live

ZU IS YOU

Throwback Thursday: „Sub pielea mea #Eroina” s-a auzit prima dată la ZU

Throwback Thursday: „Sub pielea mea #Eroina” s-a auzit prima dată la ZU
2015. Aproape 4 milioane de vizualizări pe Youtube până în acest moment. Prima vizită în Morning ZU. 3 informații ZUper importante, o singură trupă. Carla's Dreams.
 
Dacă tot suntem în momentul Throwback Thursday, te întrebăm: Îți mai amintești cum a sunat inițial „Sub pielea mea #Eroina”?
 
Înainte să te invităm să urmărești momentul, îți spunem că vorbim despre o cântare din 2015, despre prima vizită a băieților la Buzdu și Morar. La momentul respectiv, mascații își promovau cel de-al doilea mare hit după  „P.O.H.U.I.”, piesa „Te rog”.
 
După premiera LIVE „Te rog”, Carla's Dreams a venit cu surpriza surprizelor. 2 minute dintr-o piesă care la momentul respectiv nu avea un nume clar, dar care la puțin timp după a fost lansată sub numele „Sub pielea mea #Eroina”.
Încă un HIT care s-a auzit prima dată la ZU.
Clipul de 2 minute, pe care te invităm să-l urmărești în cele ce urmează, a devenit viral. La nici 24 de ore de la publicare strângea un milion de vizualizări pe Youtube. 
 
Hai să facem Throwback Thursday!
CARLA'S DREAMS – SUB PIELEA MEA #EROINA – LIVE LA RADIO ZU

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate