Live

ZU IS YOU

„Străzile din București”, „Piesa Monstru” astăzi

„Străzile din București”, „Piesa Monstru” astăzi
Mâine, în Morning ZU, vom afla care este Piesa Monstru a verii 2019. 

Astăzi, cea mai ascultată piesă din Shazam România a intrat în lupta pentru finala competiției „Piesa Monstru”. 

După ce ne-am început ziua pe ritmuri de „Señorita”, #piesamonstru de ieri, Florian Rus și Mira ne-au adus soarele pe "Străzile din București". 

"Una dintre cele mai simple și drăguțe melodii din cele care s-au lansat în ultima vreme în România", după cum spunea Mihai Morar în ziua în care a difuzat pentru prima dată această piesă, a câștigat teren în fața celei mai noi piese lansată de Fadi Kod și Super Sako, „Señorita”. 

La mai puțin de 24 de ore de la lansare, piesa „Străzile din București” a ajuns melodia pe locul 1 în topul pieselor trending Youtube. Florian Rus și Mira sunt artiștii „vinovați” pentru acest record muzical. 

„Nu știu dacă v-ați întrebat vreodată câte povești de dragoste au început pe străzile orașelor; câte săruturi, îmbrățișări, priviri, zâmbete, câte suspine. Câte «te iubesc» , «să nu mă uiți» sau «adio…» s-au auzit pe străzile pe care ne plimbam. Câte nopți albe de vară în doi, de mână. Câte locuri pe care nu le mai poți privi fără un nod în gât, fără flashback-uri când închizi ochii. Noua mea piesă e despre «Străzile din București» și despre toate poveștile de dragoste la care au fost ele martore. Mă bucur că MIRA a acceptat să spunem povestea asta împreună. Și poate, cine știe, îți amintim și ție de cineva” , a mărturisit Florian Rus în PREMIERĂ în Morning ZU. 

So, doar o zi ne mai desparte de marea finală pentru “Piesa Monstru” a verii 2019. Suntem curioși care este piesa care va da Șah Mat în această competiție muzicală marca ZU.

Până atunci, ascultăm „Străzile din București” cântată în PREMIERĂ la ZU!





 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate