Live

ZU IS YOU

Smiley face primele declarații despre rolul său din filmul „Odată pentru totdeauna”

Smiley face primele declarații despre rolul său din filmul „Odată pentru totdeauna”
„Odată pentru totdeauna” e primul film în care Smiley are un rol principal. Acesta joacă rolul unui regizor faimos, pe nume Alex Zota, care trece prin stări depresive. Pe parcursul acestei perioade grele din viața sa, Alex Zota își dă seama că familia, iertarea și iubirea sunt cele care dau sens vieții.
 
Azi la Morning ZU, Smiley ne-a povestit mai multe despre film și ne-a răspuns la câteva întrebări. Știm că Smiley e o persoană optimistă, așa că l-am întrebat dacă stările lui de la filmare i-au influențat viața personală. 
 
„Am intrat atât de adânc în toată povestea asta, încât timp de trei luni am stat în starea de depresiv, iar părinții și prietenii mei nu mă mai recunoșteau și aveau impresia că trec printr-o perioadă grea.”, ne-a transmis artistul.
 
Mihai Morar a remarcat una dintre cele mai tari replici ale lui Smiley, din film, o metaforă despre cum să te porți cu oamenii:
 
„Atunci când mergi noaptea prin pădure, ai două posibilități: să culegi florile delicate cu mănuși, ca să nu te înțepi de ciulini și de urzici, și a doua, pe care eu o prefer - fără mănuși. Chiar dacă te vei înțepa, vei simți finețea florii pe care o vei culege.”, așa sună una dintre replicile lui Smiley, care ne-a impresionat. 
 
Sigur găsești mai multe replici care îți pot schimba viața, așa că îți recomandăm filmul „Odată pentru todeauna”, regizat de Iura Luncașu. De mâine, 25 februarie, apare și la cinema, iar până atunci poți vedea momentul din Morning ZU, aici: 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate