Live

ZU IS YOU

Show-ul SMILEY & HaHaHa Production LIVE la Arenele Romane - FOTO și VIDEO

Show-ul SMILEY & HaHaHa Production LIVE la Arenele Romane - FOTO și VIDEO

Va multumesc frumos pentru o seara memorabila! #1iunie | Arenele Romane

Posted by Smiley on Tuesday, 2 June 2015


Patru ore de cântat 100% live, lumini, costume, dansatori, atmosferă de vis, peste 5500 de oameni și un oarecare, dar cel mai tare! Așa poți să descrii în câteva cuvinte show-ul pe care Smiley și echipa HaHaHa Production l-au făcut de 1 iunie la Arenele Romane.

Ce zice Smiley despre eveniment: Concertul de la Arenele Romane a fost pentru vocea care s-a auzit cel mai tare și cel mai frumos. A fost pentru VOI, copii mai mari sau mai mici, care ne ascultați și ne duceți muzica mai departe. Vă mulțumesc pentru că ați fost atât de mulți și că ați stat alături de noi mai bine de 4 ore.

Avem pentru tine aici super poze și video de la concert. Vizionare plăcută!

Acum

Posted by Smiley on Monday, 1 June 2015



Smiley și gașca HaHaHa au făcut repetiția generală pentru concert în direct la Radio ZU. CLICK AICI ca să vezi cum a fost!


Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate