Live

ZU IS YOU

„Señorita” rămâne pe primul loc în Most Wanted. Hitul „Salcâmii” vine tare din urmă!

„Señorita” rămâne pe primul loc în Most Wanted. Hitul „Salcâmii” vine tare din urmă!
Shawn Mendes și Camila Cabello se țin bine de primul loc în Most Wanted. Au trecut trei săptămâni de când „Señorita” este „number 1”. Piesa își merită locul din plin, dar din urmă vine tare un hit românesc.

Shawn Mendes, Camila Cabello - Señorita


Cel mai recent single semnat Spike urcă poziție după poziție în clasament. În urmă cu două săptămâni era pe locul 4. Săptămâna trecută a urcat pe 3. Acum, „Salcâmii” ocupă locul 2. Va urca până pe primul loc? Rămâne de văzut ce se întâmplă în ediția următoare de Most Wanted.

Spike - Salcâmii


Mai jos îți arătăm care sunt cele mai tari 10 piese din Most Wanted, ediția curentă. Poți să vezi clasamentul integral și să votezi hiturile care îți plac pentru următoarea emisiune aici: radiozu.ro/mostwanted.

10. Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care
09. DJ Project ft Ami - 4 camere
08. Delia - Rămâi
07. Juan Magan ft Hyenas & Mohombi, Yasiris - Claro Que Si
06. Daddy Yankee ft Snow - Con Calma
05. Halsey - Without Me
04. Florian Rus & MIRA - Străzile din București
03. The Motans ft Irina Rimes - Poem
02. Spike - Salcâmii
01. Shawn Mendes & Camila Cabello - Señorita

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare în zilele de duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate