Live

ZU IS YOU

„Señorita”, ești Piesa Monstru la ZU!

„Señorita”, ești Piesa Monstru la ZU!
„Atât de în brațe” și „atât de diafană”, „atât de senzuală”, ok... „atât de zu lalala”, vorba ascultătorilor...
Ea este „Seniorita”, cea mai nouă piesă lansată de Shawn Mendes și Camila Cabello, care a ajuns pe locul 1 în Trending Youtube.
Trebuie să recunoaștem că piesa „dansează” frumos, iar confirmare este și faptul că de 2 zile „Seniorita” este piesă monstru la ZU. Nu poate orice poveste pe muzică să ajungă la această performanță, corect?
 
Altfel... piesa a reușit să învingă mult mai experimentată „Old Town Road”, piesa semnată de Lil Nas X și Billy Ray Cyrus, care are deja peste 258 de milioane de vizualizări pe Youtube.
 


A noastră câștigătoare a fost vizualizată deja de aproape 100 de milioane de ori, chiar dacă are mai puțin de o lună de la lansare.

Stăm în continuare cu ochii și cu urechile pe Morning ZU. La finalul acestui sezon o să aflăm, sigur, care este piesa monstru a verii. Până atunci votăm!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate