Live

ZU IS YOU

Roxen cântă piesa lui Billie Eilish. Uite cum sună „Bad Guy” în varianta cântată live la ZU

Roxen cântă piesa lui Billie Eilish. Uite cum sună „Bad Guy” în varianta cântată live la ZU
Roxen este o artistă nouă în muzica românească, dar deja i-a cucerit pe Buzdu, Morar și ascultătorii ZU cu single-ul „Ce-ți cântă dragostea”. Am profitat de ocazie și am invitat-o în studioul nostru ca să ne arate și ce știe când vine vorba de cântat live.

Artista ne-a arătat cum sună single-ul ei într-o variantă acompaniată doar de pian (poți urmări momentul AICI), dar a venit și cu o surpriză. A doua melodie pe care Roxen a ales să o cânte în studioul ZU este una dintre cele mai cunoscute în lume în acest moment. Este vorba de hit-ul „Bad Guy” semnat în original Billie Eilish. Dă play clipului de mai jos ca să vezi cum sună cover-ul lui Roxen!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate