Live

ZU IS YOU

Romania este ZU! Tu esti no. 1! In Bucuresti ZU este pe primul loc a 5-a oara consecutiv

Inca odata iti multumim pentru ca esti ZU in fiecare zi! Datorita tie, suntem pe locul I in Bucuresti, pentru a 5-a oara consecutiv, iar in tara suntem al doilea radio printre preferintele romanilor. Partea si mai misto este ca suntem in crestere. Romania este ZU! Tu esti no. 1!

Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 10 mai – 15 august 2010 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti. 233.400 de bucureşteni sunt ZU în fiecare zi. Astfel, ambalaje carton Radio ZU îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în capitala. La nivel urban,  cu 31 de frecvente in Romania, 1.115.600 de oameni ne asculta zi de zi. 

Va multumim! ZU is YOU! 

Romania este ZU. Tu esti no. 1!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate