Live

ZU IS YOU

Romania Este ZU. Tu esti No 1. Din nou

Romania Este ZU. Tu esti No 1. Din nou
:) (aici e o gura pana la urechi) Iti multumim! Datorita tie Romania este ZU. Tu esti No 1 Radio ZU este in continua crestere in Bucuresti cu 276.400 ascultatori pe zi si este singurul post de radio care inregistreaza o crestere semnificativa, de 62.000 ascultatori, la nivel urban.
La un an de la lanasare Radio ZU a crescut intr-un an cati altii in sapte. Cu doar câteva zile înainte de prima aniversare Radio ZU isi reconfirma pozitia de lider . Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 4 mai – 16 august 2009 confirmă că Radio ZU continua sa fie cel mai ascultat post de radio în Bucureşti. ZU este ascultat de 276.400 de bucureşteni, cu aproximativ 15.000 mai mult decât numărul înregistrat în ultimul val de audienţe. Ocupantii locului 2, Kiss FM, sunt mult in spatele Radio ZU, diferenta este de peste 60 de mii de ascultatori. Radio ZU are cu nu mai putin de 85 de mii de asultatori in fata radioului clasat pe locul 3
La nivel urban, postul de radio la care Buzdugan şi Morar va trezesc in fiecare dimineata ocupa locul trei şi este singurul din primele 5 care castiga asculatori! Faţă de sezonul trecut ZU are cu 62.000 mai multi ascultători în oraşele din ţară. În total Radio ZU este ascultat de aproape un milion de romani.
Pe 29 septembrie Radio ZU sărbătoreşte un an de la lansare. Am promis ca vom surprinde vibratia. Vibratia ta. Cifrele ne confirma ca ne-am respectat promisiunea. Astazi Romania este ZU. Zu ramane inovator, popular, vesel, cu personalitate, dinamic, indraznet. Zu te indeamna sa gandesti liber, sa indraznesti, ..unii dintre voi ati îndrăznit să faceti alături de Buzdugan şi Morar arogante de neimaginat inainte de aparitia ZU.
Romania este ZU. Tu esti No 1

Galerie Foto

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate