Live

ZU IS YOU

Recunoaște piesa în 3 secunde, 2 secunde sau 1 secundă!

Recunoaște piesa în 3 secunde, 2 secunde sau 1 secundă!
Stai pe ZU! Ai o sursă de venit dacă recunoști un hit. Te invităm să te joci „3 SECUNDE, 2 SECUNDE, 1 SECUNDĂ”! E simplu și distractiv.

Ascultă Radio ZU oricând, oricât, oriunde și câștigi sute de euro în secunde! DJ-ii noștri îți dau să asculți bucățele din hiturile pe care le știi deja de la radio, iar dacă tu le ghicești, te alegi cu sute de euro. Se mai poate mai bine de atât?

Tu decizi cât câștigi. Dacă te simți mai tare decât aplicația Shazam, atunci ai toate șansele să ne iei banii. În rest, îți rămâne să te înscrii cu un SMS cu textul „Ascult Radio ZU” la număr 1815 (nr. cu tarif normal, disponibil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom) atunci când DJ-ii ZU dau semnalul de concurs. ZUcces!

Regulamentul concursului este aici.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate