Live

ZU IS YOU

Răspunde cu „Eu sunt Forza ZU” și câștigi sute de euro pentru ce vrei tu!

Răspunde cu „Eu sunt Forza ZU” și câștigi sute de euro pentru ce vrei tu!

În pragul celui mai mare concert din România, Radio ZU ți-a pregătit un concurs care te premiază cu sute de euro. Pe 31 august facem a 11-a ediție de FORZA ZU la Baia Mare, pe Aeroportul Internațional Maramureș (Tăuții Măgherăuș). Până atunci, stai pe ZU și ia-ne banii!


 
 
În perioada 01.08.2024 – 30.08.2024, dacă îți sună telefonul, răspunde tuturor cu „EU SUNT FORZA ZU!” și premiul poate fi al tău. Simplu, nu? Când DJ-ii ZU dau semnalul de concurs, ține telefonul aproape. Dacă te sunăm, răspunde în primele 3 secunde cu mesajul „EU SUNT FORZA ZU”, fără alte saluturi, și ai luat sutele de euro. 
 
Ca să participi, înscrie-te în concurs cu un SMS la 1815 cu textul „Eu sunt Forza ZU” (tarif normal, număr disponibil în rețelele Digi, Vodafone, Orange, Telekom)! E de ajuns O SINGURĂ ÎNSCRIERE pe toată perioada de concurs! Fii pe fază, pentru că poți fi sunat oricând, de dimineață până seara!

Detalii și REGULAMENT
 
ZUcces!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate