Live

ZU IS YOU

#RadioAventura2022, Ziua 6: #MorningZU LIVE la Suceava. Vezi aici care e următoarea destinație

#RadioAventura2022, Ziua 6: #MorningZU LIVE la Suceava. Vezi aici care e următoarea destinație
Bună dimineața, Suceava!

Azi, ne găsim pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. 

Cafelele noastre din dimineața asta sunt horele cu voi. Încă o horă, două, trei, și avem energie pentru toată RadioAventura.



Surpriză! Drăgulin a primit o percehe de papuci crocs. Ieri, pe drum, acesta și-a exprimat această dorință, iar oamenii ZU sunt mereu pregătiți să dăruiască. În schimb, Drăgulin i-a dăruit ascultătoarei noastre o piesă LIVE pe Radio ZU. Așa că piesa pentru ea de la Zona De Confort devine, aici, piesa pentru ea din RadioAventura: piesa „TARE” (The Motans x INNA). 

Vinerea trecută, chiar la ora asta, eram în stuidoul Radio ZU și făcem #MuzicaAia. Acum, dăm party cu #MuzicaAia feat. DJ Popoviciu, în Suceava.

Te așteptăm pe esplanada Casei de Cultură, să dăm #MuzicaAia mai tare!

De Ziua Iei am avut parte de cel mai frumos moment: muzică la nai. Nea Costică de la Doljești ne bucurăm că ești aici și ne impresionezi cu muzica ta. Acum, venim și noi cu #MuzicaAia!

AM DESCHIS PLICUL ZURPRIZĂ

Umătoarea locație este: BAIA MARE! Mâine, 25 iunie, dăm party cu #MuzicaAia la Castel Transilvania. Iar luni, transimtem LIVE matinalul din Baia Mare. See you!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate