Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 4 în 2024: Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU

 RADIOAVENTURA 4 în 2024: Morning ZU face turul României cu Autorulota ZU

Din 16 iunie, începe cea mai tare aventură a verii: RadioAventura!


Puneți-vă centura, începe a patra ediție de RADIOAVENTURA! Nu-i banc, nu-i anecdotă. Mutăm radioul în autorulotă! Turul României cu Autorulota ZU pornește pe 16 IUNIE, din BUCUREȘTI.

Timp de 2 săptămâni, cel mai ascultat matinal de radio din România străbate peste 2000 de km și transmite în direct, în fiecare zi, în alt oraș. Live 24/24

Nu ne luăm concediu vara, studioul nostru este țara! Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma și Tea Teodorescu vin la tine cu Autorulota ZU!

Traseul e necunoscut și asta face parte din aventură. Dar știm sigur că vom urmări meciurile EURO împreună!

„Anul acesta, RadioAventura începe odată cu EURO Aventura tricolorilor. O să prindem toate cele 3 meciuri ale României, pe traseu. Acolo unde o să fim, când începe meciul, acolo ne oprim. Ridicăm un ecran gigant și ne uităm la meci împreună cu orașul respectiv. Primul meci este pe 17 iunie, la ora 16:00. Nu știu unde o să fim atunci, pentru că noi aflăm care e următorul oraș atunci când plecăm, duminică, pe 16 iunie, din parcarea Radio ZU.”, a spus Mihai Morar la Morning ZU, când a făcut anuntZU’ despre a patra ediție de RadioAventura. 

RadioAventura strânge galeria pentru România!




 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate