Live

ZU IS YOU

RadioAventura 2024: Au mai rămas 5 zile până la cea mai tare aventură a verii

RadioAventura 2024: Au mai rămas 5 zile până la cea mai tare aventură a verii

Au mai rămas 5 zile până la cea mai tare aventură a verii: RadioAventura 2024.

 
Morar, Buzdugan, Emma și Tea își pregătesc bagajele, iar tu pregătește-te să te 
întâlnești cu ei, în orașul tău. 
 
Dacă ai fi colegul lor de autorulotă, timp de 2 săptămâni, care ar fi cele mai importante 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine? 
 
Din bagaj sigur nu trebuie să lipsească steagul României, pentru că în a patra ediție de RadioAventura urmărim meciurile de la EURO împreună, chiar în locul unde ne oprește aventura.
 
Pe 16 iunie, cel mai ascultat matinal din România începe călătoria cu Autorulota ZU. Pleacarea se face din parcarea Radio ZU, unde DJ-ii își iau la revedere de la familiile lor și pornesc către familia ZU. 
 
România, RadioAventura te cheamă. Vii?
@radiozuoficial �� ������ �� �������� până la cea mai tare aventură a verii: #RadioAventura2024. Morar, Buzdugan, Emma și Tea își pregătesc bagajele, iar tu pregătește-te să te întâlnești cu ei, în orașul tău. �� Dacă ai fi colegul nostru de autorulotă, timp de 2 săptămâni, care ar fi cele mai importante 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine? Din bagaj sigur nu trebuie să lipsească steagul României, pentru că în a patra ediție de #RadioAventura ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate