Live

ZU IS YOU

#RadioAventura 2, Ziua 3: #Morning ZU LIVE în Buzău

#RadioAventura 2, Ziua 3: #Morning ZU LIVE în Buzău
BuZĂU că ești minunat! Aseara ne-ai dat o super stare la party-ul din Parcul Crâng, cu Muzica Aia. Iar azi îți dăm noi o super veste.

Mai întâi, îți dăm share location: parcarea Lidl, centrul comercial de pe Calea Eroilor, la intrarea în Buzău. Aici ne găsești. Hai să stăm la povești!

Super vestea e că pe 1 iulie, în Brașov, facem un party cu Muzica Aia, la final de RadioAventura 2022. Alături de echipa Morning ZU vin și următorii artiști: Andia și Spike. Biletele sunt disponibile aici: http://bilete.radiozu.ro/Care e următoarea destinație?

Am deschis plicul, iar acesta ne trimite la... BACĂU! Be ready! 

Înainte de plecare, dragi buzoieni, avem pentru voi o odă faină de la Poetul Ascultător. Ascult-o aici! Urmărește călătoria LIVE pe radiozu.ro/radioaventura
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate