Live

ZU IS YOU

Radio ZU. Născut numărul 1. Vă mulțumim!

Radio ZU. Născut numărul 1. Vă mulțumim!


Suntem cel mai ascultat post de radio încă din prima zi. Sunteți alături de noi de la prima emisie. Împreună suntem numărul 1. Născuți numărul 1. Vă mulțumim că sunteți ZU în fiecare zi! 

ZU este radioul cu cei mai mulți ascultători în București. Acesta reprezintă prima alegere a 257.500 de ascultători. La nivel urban, ZU obține a doua poziție ca public comercial. Radioul este ascultat de 793.100 de oameni.

Le mulțumim tuturor celor 1.615.400 de români care aleg sa fie ZU în fiecare zi (la nivel național). Voi ați transformat Radio ZU în fenomenul care este acum. Voi sunteți Forza ZU!

Conform ultimului val de măsurători ale Studiului de Audiență Radio realizat în perioada 02 septembrie – 22 decembrie 2013 de către IMAS – Marketing și Sondaje SA și GfK România – Institut de Cercetare de Piață SRL. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate