Live

ZU IS YOU

Radio ZU este nr. 1 în București. Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din Romania

Radio ZU este nr. 1 în București. Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din Romania
Avem motive mari de sărbătoare. Au venit audiențeleee! Știam că avem susținerea ta, dar de data asta ne-ai surprins peste măsură. Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din capitală, iar matinalul nostru este este cel mai tare. Informațiile sunt confirmate de Studiul Audienței Radio realizat în perioada 25 aprilie - 14 august 2016.
 
Locuitorii capitalei sunt ascultători fideli ai celui mai vesel post de radio din România. Peste 260.000 dintre ei aleg Radio ZU în fiecare zi. Radioul de la care Buzdu și Morar dau trezirea își păstrează poziția de lider al audiențelor în București încă de la lansare.
 
La nivel urban, Radio ZU deține cea mai mare cotă de piață atât pe publicul general cât și pe cel comercial, situându-se pe a doua poziție în topul numărului de ascultători zilnici.
 
Peste 1.890.000 de români din toată țara sunt alături de noi în fiecare zi. În comparație cu rezultatele studiului de audiență anterior, Radio ZU mai urcă o poziție în clasamentul național și devine al treilea cel mai ascultat post de radio din țară.

Ne mândrim și cu dj-ii noștri. Dintre toate emisiunile de radio, matinalul cu Buzdu și Morar și emisiunea cu Popescu și Flick conduc clasamentul audiențelor pe segmentele lor orare, atât în ceea ce privește numărul de fani cât și cota de piață. 

Pssst! Trebuie să știi că Buzdu și Morar se întorc la cel mai ascultat matinal de radio din țară pe 12 septembrie. Băieții sunt gata să transforme emisiunea într-un adevărat festival! #MatinalCaUnFestival
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate