Live

ZU IS YOU

Radio ZU e numărul 1 din prima zi. Îți mulțumim!

Radio ZU e numărul 1 din prima zi. Îți mulțumim!


Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București pentru a 11-a oară în cei 4 ani de când ne știm. Numărul ZUrliilor crește pe zi ce trece în toată România. Îți mulțumim că vibrezi alături de noi în fiecare zi!

Cel mai nou Studiu de Audiență Radio realizat în toamna lui 2012 de către IMAS Marketing și Sondaje SA și GfK România - Institut de Cercetare de Piață SRL arată ca în București sunt 302.500 de oameni care dau pe ZU în fiecare zi. Asta înseamnă că sunt cu 30.800 mai mulți decât în vară. La nivel urban, toamna ne-a adus încă 10.200 de ascultători. În total, sunt 1.262.400 care știu că hiturile se ascultă la ZU. La nivel național, Forza ZU numără 1.828.700 de suflete.

Ține minte, tu ești Forza ZU! Tu ești „number one”!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate