Live

ZU IS YOU

„Racheta”, cea mai nouă piesă a Deliei, s-a auzit pentru prima dată live la ZU

„Racheta”, cea mai nouă piesă a Deliei, s-a auzit pentru prima dată live la ZU
Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma au fost gazdele celei mai așteptate premiere muzicale din România ultimelor luni.
„Racheta”, cea mai nouă piesă lansată de Delia, s-a auzit live la ZU, aceasta fiind și prima difuzare live a melodiei la un post de radio din România.

„Eu am scris piesa „Racheta”, așa cum de câțiva ani încoace îmi scriu singură albumele. Eram acasă, în mediul meu, în cuibul meu. Clar că se simte amprenta mea. Practic așa se întâmplă de fiecare dată când faci ceva cu mâna ta. Lași o parte din ADN-ul tău acolo.”, le-a povestit artista lui Buzdu și Morar.
 
Pe de altă parte, cert este că Delia abia așteaptă să se întoarcă pe scenă, să se întoarcă la acel contact energetic pe care îl poate obține doar dacă este în legătură directă cu publicul.
„Mi-e dor de starea de concert și de rutina drumurilor. Și, mai presus de toate, îmi e dor de starea pe care ți-o dau oamenii, mulțimea, îmi e dor de ce mi se întoarce din partea publicului.”, a mai spus Delia în direct în Morning ZU.

Acum lăsăm totul deoparte și ascultăm „Racheta”, cea mai nouă piesă lansată de Delia!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate