Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Theo Rose, live în studio cu „Lacrimi și suspine” și „Tha Perimeno”

PREMIERĂ: Theo Rose, live în studio cu „Lacrimi și suspine” și „Tha Perimeno”
Theo Rose, artista cu ochii verzi și visuri mari, a venit în vizită la ZU ca să cânte live o piesă de care te-ai îndrăgostit de la prima ascultare.

Piesa „Lacrimi și suspine” s-a auzit pentru prima dată live la un post de radio. Theo Rose, pe numele real Theodora Maria Diaconu, are o voce care îți va rămâne, cu siguranță, în minte și în suflet.
 
Dacă nu ai prins momentul în direct la Morning ZU sau pur și simplu vrei să-l retrăiești, atunci dă un play aici!

Theo Rose - Lacrimi și Suspine (Live la Radio ZU)

 


„De când eram copil am așteptat ziua asta”, a mărturisit Theo Rose după prima cântare live din viața ei la un post de radio.
 
Bucuria și entuziasmul cu care artista interpretează orice melodie este greu de descris. De aceea, dă un play mai jos și ascultă un ZUper cover după o melodie grecească celebră! Cu gândul la Grecia, dăm volumul tare și o ascultăm pe Theo Rose. 

Theo Rose - Tha perimeno (Cover Elli Kokkinou) (Live la Radio ZU)
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate