Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: „Gura ta” și „Ce are ea” live cu Delia și Deepcentral

PREMIERĂ: „Gura ta” și „Ce are ea” live cu Delia și Deepcentral
Wow, ce dimineață! Astăzi, Buzdugan și Morar au avut parte de două premiere în direct la Morning ZU. Mai întâi, Delia și Deepcentral au cântat pentru prima dată live piesa „Gura ta”. Apoi, „Dilia” ne-a arătat o parte din următorul ei single. Sună bine de tot! Dacă nu ai prins cântarea în direct la matinal, atunci apasă play la clipurile de aici!


DELIA și DEEPCENTRAL - GURA TA liveDELIA - CE ARE EA live. Piesa nu este gata. Numele e provizoriu ;)Uite ceva tare de tot! Primul clip filmat cu tehnologie 360 la un radio din România. Dacă te uiți pe smartphone, folosește aplicația YouTube ca să îl vezi cum trebuie. Altfel, trebuie să folosești browser-ul Google Chrome.

VIDEO REALIZAT DE CONCEPT360


...sau un alt fel de video 360
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate