Live

ZU IS YOU

Popescu și Flick updatează în fiecare zi tonomatul cu piese de vară

Popescu și Flick updatează în fiecare zi tonomatul cu piese de vară
Orice vara are piesa ei, piesa care te scapă de griji de fiecare dată când o asculți. Plecând de la această idee, Popescu și Flick pun împreună piese de vară pentru a crea playlistul perfect. Cum stă treaba?
Fiecare dintre ei propune câteo piesă, iar tu, ascultatorule ai puterea să alegi castigatoarea.
Hai să vedem care sunt melodiile alese până astăzi.

Connect-R – „Vara nu dorm”
Două piese care au rupt la vremea lor. „Liberă la mare” de la Andre și „Vara nu dorm” de la Connect-R. Câștigătoare...Lucenzo & Don Omar - „Danza Kuduro”
„Despacito” versus „Danza Kuduro”. Lucenzo & Don Omar au spălat cu Fonse pe jos.Nicole Cherry feat. Connect-R - „Se poartă vara”
Bătălie în familie între Nicole Cherry și Connect-R. „Se poarta vara” versus „Vara mea”. The winner is...Jessica Jay - „Casablanca” 
Vechi versus Nou. „Casablanca” de Jessica Jay (Flick) versus „Perfect fără tine” de Vama (Răzvan Popescu). Detașat, a câștigat melodia legendă.Vama – „Perfect fără tine”
Deși în ediția anterioară a pierdut, iată că acum „Perfect fără tine” intră în Tonomatul de vară al lui Popescu și Flick. Piesa pe care a scos-o din joc este „Ia-mă așa”, de la Alex Velea.Andra - „Sudamericana”
„E marfă tare” ”Sudamericana”, atât de tare că Andra l-a „bătut” pe Velea.Inna – „Spre mare”
Cine vrea să fie acum în drum „spre mare”? Și noi, și Inna, care a intrat cu piesa asta în Tonomatul lui Popescu & Flick.Inna – „Hot”
Flick a ales „HOT” de la Inna, iar Popescu a mers pe... vocea lui Bob Marley cu „A lalala long”. Ce s-a întâmplat? „HOT” a intrat în tonomat.Toate piesele din tonomatul lui Popescu&Flick le poți asculta pe canalul de Youtube Radio ZU.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate