Live

ZU IS YOU

Piesa Monstru: Shift și Connect-R preiau conducerea. La revedere, Dan Bălan!

Piesa Monstru: Shift și Connect-R preiau conducerea. La revedere, Dan Bălan!
În doar două zile vom afla care este PIESA MONSTRU a acestei veri. Buzdu și Morar ți-au propus piese, tu ai votat pentru ele, iar cele mai bune au rămas la masă. De zile bune, „Allegro Ventigo” a lui Dan Bălan a fost de neînvins. A câștigat vot după vot, matinal după matinal. Astăzi lucrurile s-au schimbat. Avem o nouă candidată la titlul de #PiesaMonstru. Shift și Connect-R au intrat în bătălie cu noua lor colaborare.

„Piele albă, piele neagră” a fost lansată în urmă cu două săptămâni și a strâns deja peste 2 500 000 de vizulizări pe YouTube. Momentan se află pe locul 7 în topul videoclipurilor trending în România. Îți place piesa? O vei vota mâine la matinal? Ascultă Morning ZU ca să vezi cine va fi contracandidata!

Shit, Connect-R, bun venit în joc!



Dan Bălan, la reveredere și felicitări pentru toate voturile câștigate!



ASCULTĂ RADIO ZU sau VEZI TOT PE VISUAL RADIO!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate