Live

ZU IS YOU

Piesa Monstru: „Piele albă, piele neagră” e mai tare decât „Kiki, do you love me?”

Piesa Monstru: „Piele albă, piele neagră” e mai tare decât „Kiki, do you love me?”
A mai rămas o zi până vom afla oficial care este #PiesaMonstru a acestei veri. Buzdugan și Morar au dat o mulțime de propuneri în ultimele săptămâni, tu le-ai votat pe cele mai bune, iar acum ne aflăm în prag de finală. Shift și Connect-R au învins favorita, Dan Bălan - Allegro Ventigo, iar astăzi au mai marcat o victorie. „Piele albă, piele neagră” a primit mai multe voturi decât hitul lui Drake, „In My Feelings”. Este vorba de piesa aceea cu versul „Kiki, do you love me?” care a devenit virală pe net.

Mâine la Morning ZU, hitul semnat de Shift și Connect-R va intra în luptă cu o piesă surpriză. Câștigătoarea va fi desemnată oficial PIESA MONSTRU A ACESTEI VERI. Ascultătorii ZU sunt gata să voteze. Buzdugan și Morar de-abia așteaptă să afle cine ia „premiul”. 


FINALISTA PENTRU PIESA MONSTRU: SHIFT ft. CONNECT-R - PIELE ALBĂ, PIELE NEAGRĂ




PIESA CARE A PIERDUT ASTĂZI: DRAKE - IN MY FEELINGS

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate