Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune: Lora și Andrei fac minuni!

Orașul Faptelor Bune: Lora și Andrei fac minuni!
Orașul Faptelor Bune unește inimi. Te întrebi cine este Andrei? Am putea spune că Andrei este un caz din Orașul Faptelor Bune 2016, dar, de fapt, Andrei este un generos, este un om care a fost ajutat și care astăzi, deși nu este încă în cea mai bună situație, a decis să ajute. A chiulit de la școală și a venit în Piața Universității ca să ajute. Ce are de oferit? Un telefon mobil, cel pe care l-a primit anul trecut în campanie, 100 de lei și un vis... Visul de a înființa Fundația  Fără Uși, un loc în care vrea să ofere adăpost oamenilor fără un acoperiș deasupra capului. 
În ajutorul lui a sărit Lora. 
 
Știi ceva... Cuvintele nu-și mai au rostul. Urmărește întreaga poveste mai jos și lasă lacrimile să-ți curgă. Nu e o rușine să simți. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate