Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: Ziua IV, încă o zi care emoțiile au dat tonul!

Orașul Faptelor Bune 2017: Ziua IV, încă o zi care emoțiile au dat tonul!
Ziua a IV-a a Orașului Faptelor Bune a scris, din nou, cu lacrimi și emoții. Cazul motor al acestei zile este cel al Ilincuței, o fetiță de 3 ani și câteva luni care a fost diagnosticată cu o boală foarte rară. La fiecare 2 luni de zile, micuța care-și dorește aripi de înger, trebuie să primească transfuzii de sânge. Pentru ea, Orașul Faptelor Bune s-a unit, oamenii donează pe Ilinca.
 
Mai departe, am aflat povestea Simonei. Ea este o doamnă de 40 de ani care, împreună cu soțul ei, au adoptat o fetiță de 8 ani care a rămas fără părinți chiar în preajma sărbătorilor. Ce-și dorește mama adoptivă... un aparat dentar pentru micuța ei. 
 
Corina din Deva, pe de altă parte, este o femeie care-și dorește o păpușă CiccioBello pentru nepoțica ei, care a rămas orfană de mama acum un și jumătate. 
 
Un alt caz emoționant este cel al Auricăi, din Baia Mare. Ea are două fetițe gemene de 11 ani care la naștere aveau șanse 50% să trăiască. Una dintre ele are o malformație la gură, iar mama solicită ajutor pentru a rezolva problemele ortodontice pentru care le are micuța ei. Mai mult decât atât, trebuie menționat că fetele sunt campioane naționale la Judo.
 
Are 16 ani și, deja, 2 ani de experiență în câmpul muncii. Ce face Cristian? Încearcă să-și câștige traiul zilnic pentru că vrea să-și ajuta mama, tatăl adoptiv bolnav de cancer și pe surioara lui mai mică. Ce-și dorește Cristian. Un laptop și o pereche de ghete.
 
Elena este mama unui băiat de 6 ani căruia își dorește să-i dăruiască anul acesta de Crăciun o bicicletă. Bicicletă pe care, din păcate, nu și-o permite.
 
2000 de lei pe lună câștigă Marinela, o mămică singură care îți crește exemplar cei 5 copii. Fiecare dintre cei cinci copii are calități deosebite. Unul cântă la vioară, altul pictează, altul este laureat cu aur la concursul EurInventica. Marinela are nevoie de ajutor financiar pentru a-ți plăti datoriile pe care le-a acumulat de-a lungul timpului, dar și pentru tratamentul copiilor, care au moștenit de la ea problemele cu inima.
 
Sabin este in scaun cu rotile. Băiețelul a suferit o leziune cerebrală în momentul în care s-a născut, din cauza unei erori medicale. Costurile tratamentelor de recuperare ale copilului reprezintă eforturi financiare extraordinare pentru familie, de aceea are nevoie de ajutor.
 
Orasul Faptelor Bune unește inimi. Alege și tu Trăiește prin Dăruiește. Vino aici. Mână de la mână facem România Bună. 

Toate materialele video se pot urmari pe pagina de Facebook Radio ZU și pe canalul de Youtube.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate