Live

ZU IS YOU

Orașul Faptelor Bune 2017: O mamă bolnavă de cancer își crește singură fetița

Orașul Faptelor Bune 2017: O mamă bolnavă de cancer își crește singură fetița
Acum vreau să-ți spun povestea Mihaelei. Mihaela, prietena noastră din Orașul Faptelor Bune, mama care dă cancerul la o parte pentru a-i fi alături fiicei ei, fiind că nu se au decât una pe alta. Cam acesta este mierzul acestei povești care se desfășoară în Arad.

La numai 44 de ani, Mihaela a fost diagnosticată cu cancer, își crește singură fetița și, ca și cum viața nu i-ar fi dat destule palme, propria ei mamă a decis să-i întoarcă, definitiv, spatele. De ce? Pentru că a hotărât să o dea afară din casa în care locuia, cu tot cu cea mică, pentru că... incredibil, o împiedică să-și trăiască povestea de dragoste în care este, acum, implicată. Astfel, fiica și nepoata ei au fost nevoite să se mute în chirie, care le costă luna 120 de euro. Venitul lor lunar se învârte undeva în jurul sumei de 800 de lei.
 
”Dacă reușesc să cumpăr un pui, mâncăm de 5 ori din el!”, povestește Mihaela. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate