Live

ZU IS YOU

#OFB2022 | Ziua 4: Jurnal de fapte bune

#OFB2022 | Ziua 4: Jurnal de fapte bune

De la ora 7:00, suntem puși pe fapte!

 
Bună dimineața, România! Bună dimineața, Oradea! Suntem în a patra zi de fapte bune, iar urna pentru Alexandra se umple cu bunătatea voastră, cu fiecare zi ce trece.

Prima poveste din a patra zi de Orașul Faptelor Bune e povestea fraților pe care viața i-a pus la încercare. David a fost diagnosticat cu o leucemie acută, iar fratele lui, Mario, suferă de o boală genetică rară, Paraplagie spastică ereditară tipul 56. Sunt 10 cazuri în lume cu acest tip de boală, iar Mario e unul dintre ele.

David face chimioterapie și se recuperează treptat. Pentru Mario e mai greu. Fiecare zi în spital e un chin pentru copilul care merită zâmbete, nu medicamente.

Tatăl lor speră să putem face o minune și să-l ajutăm pe Mario cu terapiile și tratamentele de specialitate necesare. Așa că din acest moment, începem să transformăm poveștile triste în visuri împlinite.

Minunile există în orașul care trăiește prin dăruiește. Dacă vrei să donezi pentru Mario, o poți face în acest cont:  

NUME: Vlad Adrian Voinea
IBAN: RO55INGB0000999911076448


Începem lanțul de fapte bune pentru Mario!

Urmărește-ne LIVE pe https://radiozu.ro/orasulfaptelorbune 




O nouă poveste în orașul care trăiește prin dăruiește 

Mână de la mână, o ajutăm pe profa noastră de română!

Cristina (53 de ani), profesoară de română în București, se confruntă cu un cancer ovarian, în stadiul 4, și are nevoie de noi pentru tratamentul care o va vindeca și îi va da o viață nouă pentru ea și fetele ei gemene (20 de ani).

„Doresc să trăiesc. Cât de bine e să exiști, să repiri, să te miști”, ne-a mărturisit Cristina cu o voce optimistă.

Poți să faci o faptă bună pentru profa de română, aici:

TITLUAR: Apostol Cristina Maria
IBAN: RO80INGB0000999909418559




Continuăm lanțul de fapte bune pentru Mario Alexandru. 

Când sufletele sunt unite, soluțiile sunt găsite. Am strâns peste 36.000 de euro pentru Mario! Mulțumim tuturor! Mulțumim pentru că îi sprijini pe oamenii care au nevoie de noi! 




AFTERMOVIE - ZIUA 4
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate