Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Pas cu pas îl ajutăm pe Nicolas

#OFB2022: Pas cu pas îl ajutăm pe Nicolas

Acolo unde sufletele sunt cusute, toate bolile sunt mute. Împreună, pas cu pas, îl ajutăm pe Nicolas!

 
În a treia zi de Orașul Faptelor Bune, l-am cunoscut pe Nicolas, copilul cu privirea care caută ajutor și cu o singură dorință, aceea de a avea o viață fără durerile care-i fură copilăria.

Nicolas are 11 ani, iar de la 6 ani, distrofia musculară Duchenne, o boală rară, îl ține în scaun cu rotile. Din cauza scoliozei și a durerilor de spate, își petrece mai tot timpul în pat.

Claudia mai are 2 copii, de 17 si 23 de ani. Se descurcă foarte greu din alocațiile primite și nu își permite tratamentul din Italia pentru Nicolas.
Dacă poți să-l sprijini pe Nicolas, poți face o DONAȚIE în acest CONT:

NUME: Claudia Ștefania Sirbu
IBAN: RO43UGBI0000592010149RON


De Crăciun, Nicolas își dorește un laptop, să se poată juca. Oamenii faptelor bune au venit imediat în ajutor. Cât ai zice „laptop”, Nicolas a primit cadoul dorit. Dar în continuare are nevoie de sprijinul nostru pentru tratamentul necesar. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate