Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Facem echipă de fapte bune pentru Alexuțu!

#OFB2021: Facem echipă de fapte bune pentru Alexuțu!
„Bună seara, tuturor! Numele meu este Alexandru Matei, am 2 ani și 8 luni și m-am născut cu o malformație congenitală numită craniostenoză multiplă. Am nevoie de „Îngerii” Orașului Faptelor Bune, să mă pot face bine.”

A cincea zi de Orașul Faptelor Bune vine cu povestea lui Alexandru, care a cunoscut greul încă de la naștere. Acest copil și-a petrecut majoritatea timpului prin spitale, a trecut prin 7 operații și își dorește o copilărie normală.
 
Alexandru are nevoie urgentă de o nouă intervenție chirurgicală. Costul estimativ al operației din SUA este de aproximativ 51.400$, cheltuielile totale (drum, cazare, investigații), ridicându-se la aproximativ 70.000$. 

Părinții lui Alexandru nu își permit să plătească toate costurile și au nevoie de noi! Și tu poți contribui la schimbarea copilăriei lui Alexandru, printr-o donație într-unul din conturile de aici:

IBAN (RON): RO30 BREL 0002 0030 3585 0100

IBAN (EUR): RO19 BREL 0002 0030 3585 0201

Nume titular: ASOCIAȚIA SPERANȚĂ PENTRU ALEX MATEI
Nume bancă: Libra Bank

 
Am terminat această zi de fapte bune cu „Pariul Celor 3 Telefoane”, făcut de Morar, Buzdugan și Drăgulin. Fiecare a pariat câte o sumă totală pentru ultimele 3 telefoane primite în ziua a cincea, cu donații pentru Alexuțu. Toți au pierdut pariul, pentru că persoana care a dat primul apel a donat 30.000 de euro, cea mai mare sumă donată zilele astea în #OFB. Într-o oră am reușit să strângem peste 40.000 de euro și asta ne face să fim cât mai aproape de suma de care Alexuțu are nevoie: 70.000 de euro. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate