Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Povestea lui Alin, puștiul care a luat viața în piept la 12 ani

#OFB2019: Povestea lui Alin, puștiul care a luat viața în piept la 12 ani
Popescu și Flick au revenit la butoane cu un caz care ne-a făcut #pieleadegăină.

Alin are 12 ani și este din Bacău. Ne-a scris povestea sa pe platforma Orașul Faptelor Bune fără știrea tatălui pentru că vrea să îi facă o surpriză.

Viața l-a transformat pe Alin într-un adult" responsabil. Mama l-a părăsit la vârsta de 8 ani, iar tatăl său muncește cu ziua pentru a putea să-i ofere un acoperiș deasupra capului. Cei doi stau în chirie, însă au trei restanțe la întreținere.

Alin nu își dorește lucruri pe care orice alt copil și le-ar dori la vârsta lui. Puștiul visează la o sumă mică de bani pentru a plăti chiria. Venitul lunar al familei este puțin peste 500 de RON pe lună, plus alocația băiatului.

Oamenii din #OrasulFaptelorBune au fost atinși" de rugămintea lui Alin și s-au grăbit să îi ofere ajutor:



La puțin timp de când visul lui Alin a prins contur în #OrasulFaptelorBune, tatăl lui a intrat în direct cu Buzdu, Răzvan Popescu și Flick Dl Rimă.

Tatăl acestuia a mărturisit că soția i-a părăsit și a plecat în Anglia. De asemenea, bărbatul a mai făcut o afirmație sinceră. Alin o visează destul de des pe mama lui...

Poți să asculți mai jos ce ne-a declarat bărbatul care este tată și mamă pentru Alin!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate