Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Hai să-i oferim Biancăi o vestă de salvare a propriei vieți!

#OFB2019: Hai să-i oferim Biancăi o vestă de salvare a propriei vieți!
O poveste tristă a ajuns în #OrasulFaptelorBune. Bianca are un diagnostic crunt. La doar 28 de ani, fata suferă de fibroză chistică, o boală foarte gravă, și are nevoie de o vestă specială care ajută la eliminarea mucusului din plămâni. Vesta sa de salvare costă 16.000 de dolari.

O astfel de vestă ajută la eliminarea mucusului și reduce riscul ca acesta să se depună pe organe.

Boala Biancăi este ereditară din cauza apariției unor mutații într-o singură genă. Medicamentația este compensată de către stat doar pe jumătate. 

Din păcate, cei care suferă de această boală nu pot atinge mai mult de 30 de ani. Cu trecerea timpului, boala se agravează și celelalte organe sunt afectate. De aceea, în istoricul acestei boli, nu sunt adulți care supraviețuiesc mai mult de 30 de ani. Oamenii se comportă ciudat în preajma ei, pentru că tușește și se tem ca boala să nu fie contangioasă.

Ca o ironie a sorții, Bianca muncește ca terapeut pentru copiii cu autism.
 

Îngeri din #OrasulFaptelorBune, avem nevoie de o veste de salvare pentru viața Biancăi!

Puteți să îi săriți în ajutor Biancăi donând în următorul cont:

Bianca Alina Dumitrascu

RO39BRDE426SV95843864260 (lei)

Banca BRD, Agenția Titan București

Cod Swift: BRDEROBU

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate