Live

ZU IS YOU

Nr. 1 în Trending, Andra intră cu „Sudamericana” direct în Torpedoul lui Morar

Nr. 1 în Trending, Andra intră cu „Sudamericana” direct în Torpedoul lui Morar
Peste 2 milioane de vizualizări în 2 zile de la lansare. Iată care este... dimensiunea cifrelor care au condus-o pe „Sudamericana” Andrei pe locul 1 în Trendingul Youtube. 
Mai mult, de astăzi, cea mai recentă piesă lansată de Andra intră și în Torpedoul lui Morar și confirmă ceea ce artista simțea încă de când i-a ascultat primele acorduri. 

“De la prima ascultare am avut acel sentiment că „Sudamericana” este o piesă care va merge la sufletele oamenilor, că va ridica pe oricine de pe scaun, are un farmec aparte, mai ales dacă ai sânge latin. Mi-am dorit mult ca Jay și Sesman să cânte pe piesă cu mine, să își pună amprenta pe ea, inconfundabilul stil reggaetton”, a declarat Andra.




Te miră aceste cifre?

Pe noi nu. Andra a lovit la fel de tare și la Forza ZU 2018, unde show-ul ei a provocat delir. De exemplu, nu uităm spectacolul făcut de cele 100.000 de lumini care au acompaniat-o pe artistă în timp ce a cântat piesa „Iubirea schimbă tot”.





Playlistul Forza ZU 2018 poate fi urmărit mai jos:


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate