Live

ZU IS YOU

NEW MUSIC | 5 piese noi în playlistul ZU

NEW MUSIC | 5 piese noi în playlistul ZU

Cristian Păun a updatat playlist-ul ZU cu cele mai faine hituri lansate în ultimele săptămâni. Ascultă-le aici!
 

1. ANDIA - DE LA DELA

„De la Dela” e cea mai așteptată piesă a Andiei și cea mai ascultată în ultimele zile, fiind în top 3 cele mai ascultate piese pe YouTube România.

„Nu cred că am primit vreodată atât de multe mesaje în legătura cu o piesă așa cum am primit pentru De la dela – și toate înainte de lansarea oficială. Mă bucur că în sfarșiiiit pot împărtăși această piesă cu voi, în forma ei finală. Este disponibila pe canalul meu de YouTube si pe toate platformele digitale. Go show some loveeee.” e mesajul Andiei, postat pe pagina ei de Facebook.



2. ALEXIA - PESTE MĂRI (ȘI MAI DEPARTE) 

Îmbinând elementele pop cu influențe country, Alexia revine cu un nou single de pus pe repeat, “Peste mări (și mai departe)”. Piesa este o celebrare a dragostei și a dorinței de a merge dincolo de orice obstacol pentru persoana iubită.




3. ANNALISA - SINCERAMENTE

„Sinceramente” e piesa cu care Annalisa a cucerit publicul la Festivalul de la Sanremo 2024, unde a cântat-o pentru prima data. Publicul s-a conectat imediat cu versurile despre autenticitate și curajul de a fi tu însuți.




4. BENSON BOONE - BEAUTIFUL THINGS
 
La doar 21 de ani, cântărețul american Benson Boone a reușit să cucearească topurile muzicale cu „Beautiful Things”, o baladă pop-rock despre teama de a nu pierde cele mai frumoase lucruri din viață.




5. RAY DALTON - ALL WE GOT

Ray Dalton e un cântăreț și compozitor american, cunoscut pentru vocea lui puternică, care te emoționează instantaneu. Talentul lui muzical a fost descoperit de către rapperul Macklemore și producătorul Ryan Lewis.

Noua lui piesă, „All We Got”, e despre puterea muzicii și a iubirii:

„Cred că muzica ne ajută să procesăm ceea ce se întâmplă în viață. Cântecele pot fi instrumente pentru a ne reveni după momente dificile, pentru a sărbători momentele minunate sau a ne reîncărca bateriile. Cu cât piesele mele ating mai multe inimi, cu atât sunt mai fericit.”, a spus Ray Dalton în descrierea piesei „All We Got”.





Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate