Live

ZU IS YOU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlist-ul Radio ZU

Patru piese noi și-au făcut loc în playlist-ul Radio ZU. 

 
 
1. Akcent- Hearts in Stereo
 
O piesă care s-a auzit în avanpremieră la Radio ZU și a fost votată de ascultători „Hitul Monstru al Verii”. „Hearts In Stereo” se va auzi LIVE pe 31 august, la Forza ZU în Baia Mare. Până atunci, te poți bucura de ea la ZU.
 

2. Alexia – Dans Nocturn
 
Cea mai recentă piesă a Alexiei, „Dans nocturn” a intrat în playlist-ul Radio ZU și în inimile noastre, iar din 31 august, o poți asculta LIVE la Forza ZU, în Baia Mare.
 

3. Fly Project - Puerto Rico
 
O piesă care te face să visezi la mare, soare, palmieri și distracție pe o plajă cu nisip fin, ca în Puerto Rico. Pe 31 august, Fly Project va urca pe scena Forza ZU.
 

4. Sevdaliza ft. Pablo Vittar & Yseult - Alibi 
 
Sevdaliza (pe numele real Sevda Alizadeh) e o cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. Muzica ei e specială prin varietatea de genuri muzicale pe care le abordează. 
 
„Cred că felul în care sună piesele mele poate fi descris mai degrabă ca fiind pur, crud. Nu sunt neapărat atrasă de un gen muzical, mai degrabă de un proces sau de o anumită stare cum ar fi melancolia.”, a mărturisit Sevdaliza despre muzica ei. 
 


Care dintre aceste piese este preferata ta?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate