Live

ZU IS YOU

Ne pregătim pentru Orașul Faptelor Bune 2018. Află tot!

Ne pregătim pentru Orașul Faptelor Bune 2018. Află tot!
Vino alături de noi la Universitate și hai să facem fapte! Intră pe platforma Orașul Faptelor Bune, îndeplinește o moftă sau înscrie o poftă!

Radio ZU în colaborare cu Primăria Capitalei prin Creart organizează a treia ediție a maratonului de împlinit visuri în pragul Crăciunului. Timp de o săptămână, 8 dintre DJ-ii Radio ZU se vor muta într-o casă special construită în Piață Universității. Acolo vor trăi pe tot parcursul acestei perioade și au ca misiune să realizeze cât mai multe fapte bune. Totul se va întâmpla în direct, 24 de ore din 24.

 
Cei 8 DJ-i de la Radio ZU care vor locui în Orașul Faptelor Bune sunt: Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”. Între 15 și 21 decembrie 2018, domiciliul DJ-ilor va fi căsuța construită pentru ei pe platoul de vizavi de Universitatea din București. Această combinație de studio de radio și apartament va conține toate lucrurile de care cei 8 au nevoie pentru a își duce misiunea la bun sfârșit. Au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.

Uite cum a fost la prima ediție, în 2016

 
DJ-ii ZU îi îndeamnă pe toți românii să se uite atent în jurul lor și dacă pot ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă. Orașul Faptelor Bune este doar punctul de plecare al acestei inițiative; împreună putem face România Faptelor Bune. Cei care vor să se implice dar nu știu de unde să înceapă pot arunca o privire pe www.radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici este disponibilă o platformă în care se pot înscrie și cei care au nevoie, dar și cei care vor să le vină în ajutor celor care au nevoie.
 
Așa cum s-a întâmplat și la primele ediții, Orașul Faptelor Bune va gazdui și o serie de concerte cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști români. Vor putea lua parte la aceste concerte oamenii care se vor implica în cauzele expuse de către DJ-ii de la Radio ZU. 
 
Orașul Faptelor Bune este un eveniment devenit tradiție. Faptul că se organizează pentru al treilea an consecutiv demonstrează că românii au o dorință puternică de a face o lume mai bună în jurul lor. Cu acest gând merg înainte Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”. Acești 8 oameni au deja experiența a două maratoane de împlinit visuri și îl așteaptă cu nerăbdare pe cel de anul acesta. Vino să îi saluți în Piața Universității în perioada 15 – 21 decembrie 2018 sau urmărește-i și ajută-i pe radiozu.ro!

Iată cum a fost în Orașul Faptelor Bune 2017
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate