Live

ZU IS YOU

„Ne-ați surprins încă o dată! Mulțumim”. ZU este nr. 1 în București

„Ne-ați surprins încă o dată! Mulțumim”. ZU este nr. 1 în București
Ne-ai ținut aici de când ne știm. Cuvinte n-avem destule ca să îți mulțumim. Suntem Radio ZU și datorită ție suntem radioul numărul 1 în București din prima zi. Da, au venit audiențele din nou cu vești bune. Ne-au găsit emoționați și bucuroși. Dacă citești asta, tu ești Forza ZU. 
 
Așa cum zic băieții de la Carla's Dreams, v-am cuprins! 

 
Acum urmează niște cifre într-un limbaj mai puțin distractiv, dar cât se poate de adevărat. Înformațiile sunt confirmate de Studiului de Audienţă Radio realizat de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L în perioada 11 ianuarie – 24 aprilie 2016. În București, la nivelul target-ului comercial, Radio ZU este din nou radioul numărul 1, preferat zilnic de 187.400 de ascultători și înregistrând o cotă de piață de 15.8%, la mare distanță de posturile clasate pe locurile II (10.2%) și III (9.1%).
 
La nivel național, ZU este ascultat de un public total de 1.922.400 de oameni zilnic și deține o cotă de piață de 13,6% din cea a publicului comercial național. În ceea ce privește publicul comercial urban, Radio ZU adună 822.300 de ascultători zilnic și are o cotă de piață de 13.7%, a doua în clasament. Toate datele sunt aici.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate