Live

ZU IS YOU

Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România

Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România

Împreună suntem în continuare Numărul 1! Ieri, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma au început săptămâna cu o ZUper veste - conform rezultatelor celui mai nou Studiu de Audiență, Radio ZU este ascultat zilnic de peste 2 milioane de oameni, doar în România.

 
Iar surprizele continuă și astăzi! Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România, conform  studiului de audiență radio desfăşurat în perioada 15 ianuarie - 28 aprilie 2024.
 
Peste 1.200.000 ascultători unici sunt zilnic prezenți alături de moderatorii Daniel Buzdugan și Mihai Morar în Morning ZU. De 16 ani, RADIO ZU scrie istorie în România!
 
Morning ZU este cel mai ascultat matinal la nivelul publicului comercial din București, fiind lider absolut de audiență cu o creștere de 36% pe public comercial față de anul precedent. 

Peste 162.000 bucureșteni își încep zilnic dimineața, în drum spre birou cu Morning ZU, cu hituri și voie bună. În București s-a înregistrat un record pe ultimii 10 ani, fiind cel mai ascultat post de radio care atrage peste 22.4% din totalul sferturilor de ora ascultate în capitală de publicul comercial.
 
În acest val, Morning ZU rămâne cel mai ascultat matinal de radio la categoriile de vârstă plus 11 la nivel urban și conduce detașat topul celor mai ascultate matinaluri de radio la nivel național cu o cotă de piață de 13.1%.

 
 
@radiozuoficial

�� �������������� ���� �� #�� Conform studiului de audiență radio desfăşurat în perioada 15 ianuarie - 28 aprilie 2024, �������������� ���� �������� ������ ������ ���������������� �������������� ���� ���������� ������ ROMÂNIA! Indiferent de loc, de la volan sau de acasă, din București sau din Oradea, în fiecare dimineață ne bate în piept același radio. Vă mulțumim! ��

♬ sunet original - Radio ZU

Daniel Buzdugan: „Fiecare om și fiecare om de radio are o misiune pentru oamenii care stau cu urechile ciulite și cu inimile deschise. Vă mulțumim. Vă iubim!”.
 
 

„Anul ăsta, împlinim 20 de ani neîntrerupți de radio împreună. Și azi-dimineață, am aflat că avem cei mai mulți ascultători din ultimii 8 ani de Radio ZU: peste 2.250.000 de oameni doar în România. E o creștere de aproape 30% în ascultători unici față de aceeași perioadă a anului trecut. Sincer, știți pentru ce vă mulțumim cel mai mult? În 20 de ani de când fac matinal cu Daniel Buzdugan , din care 16 ani de Nr. 1 cu ZU, cei peste 2 milioane de oameni care ne ascultă au avut timp să schimbe câteva job-uri, să facă mai mulți copii, unii să se căsătorească de mai multe ori, alții să să își schimbe domiciliul, orașul, țara...dar, in tot timpul ăsta, au rămas cu aceiași oameni de radio. Asta e incredibil. Și nu e meritul nostru. E dincolo de pricere, voce, muzică sau marketing.”, a declarat Mihai Morar în Morning ZU.
 
Dar veștile bune nu se opresc aici. Conform studiului de audiență radio desfăşurat în perioada 15 ianuarie - 28 aprilie 2024, Adi Mihăila-The Hitman este cel mai ascultat DJ în intervalul 10:00-13:00 din Bucureşti.
 
 

„Nu știu dacă facem istorie sau geografie: ZU e peste tot! Suntem din nou numărul 1. Mulțumim!” – Adi Mihăila “The Hitman”.
 
Și Cristian Păun vine cu o altă surpriză. Conform studiului de audiență radio desfășurat în perioada 15 ianuarie – 28 aprilie 2024, Cristian Păun este cel mai ascultat DJ în intervalul 13:00-16:00 din București.

 

Simpaticii Popescu și Cuza au și ei o veste bună. Conform studiului de audiență radio desfășurat în perioada 15 ianuarie – 28 aprilie 2024, Popescu si Cuza realizează cea mai ascultată emisiune în Drive Time din București si din mediul Urban.

 
Conform studiului de audiență radio desfășurat în perioada 15 ianuarie – 28 aprilie 2024, Raluca Benavides este cel mai ascultat DJ în intervalul 19:00-22:00 din București (target comercial 18-54).

 
Împreună suntem FORZA ZU! E „de la dela” ascultătorii care ne țin mereu sus, de la Morning ZU până la apus! Vă îmbrățișăm și vă mulțumim nespus! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate