Live

ZU IS YOU

Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România

Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România

Avem motive mari de sărbătoare!  Radio ZU este cel mai ascultat post de radio privat din România, iar Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din țară, conform rezultatelor celui mai recent Studiu de Audienţă Radio*. 

 
La nivelul publicului comercial (18-49 ani), Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio , atât în București, cât și în Urban și Național.
 
În București Morning ZU este lider absolut de audiență cu 80.300 ascultători unici la nivelul publicului comercial (18-49 ani), cu o creștere de +15% față de valul anterior din 2023, și este lider absolut de audiență la nivelul posturilor private cu 102.800 ascultători unici. 
 
Matinalul se impune puternic și în Urban (18-49 ani). Programul este lider de audiență cu o cotă de piață de 16%.
 
Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din România cu o cotă de piață de 17.9% shr având un trend crescător în ultimele 4 valuri. 
 
Vă iubim și vă multZUmim! Mereu împreună. Mereu ZU. Din prima zi. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate