Live

ZU IS YOU

Miss Universitaria 2010. Premiul de popularitate

Miss Universitaria 2010. Premiul de popularitate
Cele mai frumoase boboace de la universitati particulare si de stat din Bucuresti participa in seara asta, la Jet Set Event Hall, la Gala Universitaria 2010. Premiul de popularitate oferit de Radio ZU merge la Luana Runceanu, Miss Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale . Vezi rezultatele votarii, pozele si descrierile concurentelor
[poll id="70"]
Click poze pentru marire
1. Andreea Moldovan, 19 ani, 85-63-90 Miss Boboc la ASE-Comert Ce spune despre ea: Sunt o persoana foarte comunicativa, ambitioasa, independenta. Zambesc mereu si sunt foarte optimista, stiu sa ascult oamenii si sa dau sfaturi cand este cazul. Imi place primavara, ador curcubeul de dupa ploaie, imi place sa dansez, imi plac tigrii albi, trandafirii albi si oamenii sinceri.
2. Andreea Gradinaru, 19 ani, 83-65-93, Miss Popularitate la Universitatea Nicolae Titulescu - Administratie Publica Ce spune despre ea: sunt la Universitatea Nicolae Titulescu primul an la facultatea de Stiinte Sociale si Administrative. Sunt o persoana comunicativa, sociabila, nascuta in zodia berbec. Sunt o fire puternica si ambitioasa. Am facut un curs de fotomodeling. Hobby-urile dansul,muzica si plimbarile in parc.
3. Diana Eftene, 19 ani, 89-62-90, Miss Universitatea Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice Ce spune despre ea: Sunt o fata sociabila, calma, iubesc natura si animalele iar unele dintre cele mai mari pasiuni pentru mine sunt: moda, dansul si inotul pe care l-am practicat 6 ani. Ma consider perseverenta, ambitioasa si constienta atat de atuurile cat si de defectele mele pe care incerc sa le transform in calitati. Timpul liber mi-l organizez dupa bunul meu plac, depinde de starea de spirit in care ma aflu. Motto-ul meu in viata: ''Este mai bine sa dai gres incercand ceva decat sa excelezi in a nu face nimic.
4. Felicia Ghelbere, 19 ani, 91-62-89, Miss Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de Drept Ce spune despre ea: Sunt o fire ambitioasa si extreme de energica. De mica m-a pasionat dansul si de aceea am facut 8 ani de dans sportiv continuand 2 ani cu streetul. Vin din Bacau si m-am inscris la Facultatea de Drept, dorind ca in viitor sa devin unul din cei mai buni avocati. Imi place sa citesc romane foarte multe, cum ar fi cele politiste si in special cele horror, autorul meu preferat fiind Stephen King. Dar cartile care ma sustin moral in afacerea mea proprie sunt cele ale lui John Maxwell si Robert Kyosaky din care invat sa fiu un lider cat mai bun si sa ajut oamenii sa isi realizeze visele. Mottoul meu : “Zambetul e ca stergatoarele de parbriz: nu iti opresc ploaia, dar te ajuta sa mergi mai departe”. Visul meu pe care il voi si indeplini anul acesta este de a merge la New York de Craciun sa vad aprinderea bradului de craciun din Time Square.
5. Alina Iova, 19 ani, 85-65-95, Miss Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Administratie Publica Ce spune despre ea: Ma consider o persoana ambitioasa, sociabila, temperamentala, dar si persuasiva. Apreciez cel mai mult siceritatea, pentru mine este o calitatea esentiala in stabilirea relatiilor cu cei din jur. Imi plac lucrurile spontane care iti cresc adrenalina si de asemenea imi place sa imi petrec putinul timp liber alaturi de prieteni. Consider ca orice persoana are un tel in viata si ca ar trebui sa faca tot posibilul pentru a reusi. Deviza mea in viata este Carpe diem.
6. Oana Maria Spiridon, 19 ani, 85-58-85, Miss ASE, Facultatea de Management Ce spune despre ea: Sunt o fire ambitioasa, puternica. Am participat la mai multe concursuri de miss, cel mai mai important fiind Miss World Romania 2009. Am practicat volei de performanta 8 ani, unde am castigat numeroase medalii si premii. Hobby-urile mele sunt: lectura, sportul, dansul, fotografia. Motto-ul meu este: Ce nu te doboara, te face mai puternic! Prietenii ma caracterizeaza ca fiind precum : “o mana de fier intr-o manusa de catifea”.
7. Iulia Parpaut, 20 ani, 90-66-90, Miss Popularitate la Universitatea Titu Maiorescu, Facultatea de Drept Ce spune despre ea: Sunt o fata ambtioasa, cu simt al umorului. Imi place sa traiesc fiecare secunda din viata, nu ma las intimidata prea usor, fiecare obstacol ma face mai puternica si daca exista vreun lucru pe care nu l-am avut in viata, inseamna ca nu mi l-am dorit cu adevarat...
8. Oana Radu, 19 ani, 90-65-93, Miss ASE, Facultatea de Economie Ce spune despre ea: La cei 19 ani impliniti pot afirma cu tarie ca sunt o persoana plina de viata, libertina, carismatica si cu teluri pt viitor. Imi place sa creez, sa pun suflet si sa imi las amprenta in tot ce fac. Imi doresc ca in viitor sa pot sa fac inconjurul lumii, sa cunosc civlizatiile, oamenii, cultura, arhitectura si modul de viata a celorlalte popoare.
9. Luana Runceanu, 19 ani, 86-69-92, Miss Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale Ce spune despre ea: Sunt o fire sociabila, dezinvolta, perseverenta, cu spirit competitiv, careia ii plac provocarile. Sunt mereu cu zambetul pe buze, iar lucrurile pe care ador sa le fac in timpul liber sunt plimbarile in aer liber cu prietenii, calatoriile, patinajul si vizionarea filmelor de comedie sau horror.
10. Ioana Valcu, 19 ani, 90- 62-91, Miss Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice Ce spune despre ea: O personalitate puternică, extrovertită si imprevizibilă, mereu dornică de perfectionare. Pasionată de jurnalism, întrucât am realizat emisiuni radio si tv timp de 4 ani în orasul natal, psihologie, lectură, tae-bo si nu în ultimul rând, cultura si limba japoneză pe care încerc s-o învat.
11. Nicoleta Nutu, 20 ani, 85-60-90, Miss Popularitate la Universitatea Politehnica, Facultatea de Inginerie cu predare in limbi straine Ce spune despre ea: Sunt o persoana optimista, mereu cu zambetul pe buze si mereu in actiune. Imi place dansul, pe care il si practic, teatrul, la care am obtinut premii la diferite festivale din tara, muzica si ador sa ma dau cu snowboardul pe partia din Predeal. Nu imi plac oamenii profitori si mincinosi. Sunt blonda si desteapta si chiar imi doresc pace pe pamant!
12. Diana Macesanu, 18 ani, 88-58-88, Miss Universitatea Bucuresti, Facultatea Istorie - Relatii Internationale si Studii Europene Ce spune despre ea: Sunt de inaltime medie, am ochii negri, migdalati, cu gene lungi si negre si buze potrivite. Imi place sportul de mica, am inceput sa fac gimnastica de la varsta de 3 ani, apoi am continuat cu dansuri, pictura si canto, atat vocal, timp de 6 ani, cat si instrumental timp de 2 ani. Sunt o fire vesela, zambesc cam tot timpul, sunt optimista, sociabila, deschisa cu persoanele apropiate mie, ma imprietenesc foarte repede cu cei din jur, imi plac persoanele inteligente si cu simtul umorului.
13. Adelina Bisca, 19 ani, 88 61 92, Miss Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Economia Turismului Intern si International Ce spune despre ea: Sunt o persoana sociabila, imi place sa imi fac cunostiinte noi, alaturi de care sa-mi petrec timpul liber, intr-un mod cat mai divers. Datorita zodiei mele, sunt foarte curioasa, de aceea cred ca orice lucru trebuie incercat macar o data in viata.
14. Madalina Predescu, 20 ani, 85-60-90, Miss Boboc - locul 2 la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Ce spune despre ea: Sunt originara din Rm. Valcea si-mi asum cu mandrie statutul de olteanca. Am fost nascuta sub semnul zodiacal Berbec si trasaturile acestuia ma definesc in totalitate. Tocmai de aceea, ma voi incapatana sa-mi ating telurile propuse, ambitia si curajul fiind cele care ma calauzesc. Fiind o fire spontana, imi plac calatoriile neplanuite. De asemenea, ma atrag plimbarile in natura si aerul curat, departe de poluare si de zgomotul ariei urbane. Urasc singuratatea si de aceea imi place sa fiu in majoritatea timpului in compania prietenilor mei.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate