Live

ZU IS YOU

Marţişorii lui Denise. Finalistii pentru aroganta de 1000 de euro

Marţişorii lui Denise. Finalistii pentru aroganta de 1000 de euro
Buzdu şi Morar au ales azi cei trei Martisori pentru Denise. Pe 1 martie vor face Martishow pentru ea, atarnati de fatada Bucuresti Mall. Cel care va sta agatat de snur cel mai mult pleaca acasa cu 1000 de euro si simpatia vesnica a asistentei lui Buzdu si Morar. Ei sunt Martisorii lui Denise.
Download

Martisorul nr. 1 - Dan Sorin Florin "Denise daca vrea sa stie ce am sa ii zic, mai intai trebuie sa ma aleaga, sa castig... Daca e curioasa, trebuie sa ma aleaga"
Martisorul nr. 2 - Despa Alexandru Marian "De impresionat pe Denise: Fata mea din vis, Te numesti Denise, Si-am sa vin imediat, Sa stau spanzurat, Ca e criza mare, Si de bani cam foame, Rau am... de inaltime, Dar am s-o fac... pentru tine!"
Martisorul nr. 3 - Geicu Andrei "De cand te-am vazut mi-am dat seama ca esti speciala si ai nevoie de cineva special ca mine. Alege-ma si voi fi cel mai frumos martisor pentru tine... Descopera cat de special sunt alegand sa fiu martisorul tau! Pupik"
Baieti, va pupa Denise! Spor la antrenament!

Galerie Foto

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate